Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Φοιτητικές Εκλογές 2010! Συγχαρητήρια σε ΟΛΟΥΣ!


Σύντροφοι, συντρόφισσες,

αναμφίβολα οι φοιτητικές εκλογές της 19ης Μάη ανέδειξαν την Π.Α.Σ.Π. ως την πλειοψηφική προοδευτική δύναμη στα Ελληνικά Α.Ε.Ι. και Α.Τ.Ε.Ι. της χώρας. Συγχαρητήρια σε κάθε ένα σύντροφο και συντρόφισσα που έδωσε την μάχη όλο τον προηγούμενο χρόνο στο Τμήμα του. Ο Αγώνας μας συνεχίζεται για ένα ισχυρό φοιτητικό κίνημα νέων που δεν παύουν να διεκδικούν και να ονειρεύονται.

Μαζικοποιούμε την ΠΑ.Σ.Π. Σε κάθε Σύλλογο, κάνουμε την Ανατροπή πράξη σε κάθε επίπεδο και παλεύοντας για ένα ισχυρό Δημόσιο Πανεπιστήμιο, για μια ισχυρό και μαζικό Φοιτητικό Κίνημα που διεκδικεί το αύριο.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια διαλόγου και καλούμε κάθε σύντροφο και συντρόφισσα από κάθε χώρο δράσης να καταθέσει την άποψη του για την ΠΑ.Σ.Π.

Στείλτε τις απόψεις σας στο dialogos.pasp@gmail.com


Εκ της Διαχείρισης

2 σχόλια:

  1. Ετσι συντροφοι για να γιγαντωθούμε να παρουμε ως παραδειγμα την Πασπ Κερκυρας 52,23% αυτοδυναμια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΕΙΓΟΝ!!! Γιατι δεν ενημερωνει ΚΑΝΕΙΣ στη γραμματεια για τις δυνατοτητες του φοιτητικου Ιντερνετ???

    http://info.diodos.gsrt.gr/Default.aspx

    Οχι μονο εχεις φτηνοτερο Ιντερνετ, αλλα και μπορεις να μπαινεις απο το σπιτι σου στο heal link, δηλαδη να εχεις δωρεαν προσβαση σε ενα καρο επιστημονικα περιοδικα και τετοια, χωρις να τρεχεις σε βιβλι...οθηκες κλπ για τις εργασιες...

    Η εν παση περιπτωσει αυτο λεει το προγραμμμα "διοδος".

    "01/10/2006 - Ελεύθερη πρόσβαση σε ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες.

    Από την 1/10 δίνεται η δυνατότητα ελεύθερης πρόσβασης στις εκπαιδευτικές υπηρεσίες του Heal-link στους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα ΔΙΟΔΟΣ."
    http://info.diodos.gsrt.gr/News

    Μαστορακη Αννα Μαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολίασε...Πρότεινε...